top of page
Captura de pantalla 2022-08-09 115606.jpg

 Hudens naturlige fuktighetsbalanse påvirkes av stress og miljøforandringer, noe som fører til at den gradvis blir dehydrert og at tegn på for tidlig aldring begynner å dukke opp.

Aquafresh er et intelligent kosmetisk system med banebrytende ingredienser som påvirker huden fra overflaten og ned til de dypeste lagene. Den hjelper huden til å gjenopprette barrierefunksjonene sine og møter hver enkelt kundes individuelle og spesifikke behov.

 

Aquafresh lar alle kvinner nyte uslåelig vakker hud 24 timer i døgnet og igjennom alle årstider.

Behandlingsprosedyre

Captura de pantalla 2022-10-27 124324.jpg
Smart Hydration Program
Behandlingsprosedyre til profesjonelle. Programmet består av et sofistikert system av fuktighetsgivende ingredienser for å reaktivere fuktighetsprosessen i både hudens ytre og indre lag.

Huden vil virke forynget, glødende og duggfrisk, med ultimat hydrering, i tillegg til å være godt beskyttet mot eksterne agenter.

5 behandlinger.
Salgsprodukter
Glow Gel light cream.JPG
Glow Gel Light Cream

Utsøkt lett teksturert gelkrem som gir huden din optimal hydrering hele dagen. Gir umiddelbar glød.

 

Påfør morgen og/eller kveld på grundig renset ansikt og hals med milde massasjestrøk til den er helt absorbert.

 

Aktive ingredienser: Betaine, Soline®, Pentavitin® and Peptide Mois-6.

liquid ultra serum.JPG

Liquid Ultra Hydration Serum

Med en lett tekstur gir den rask absorpsjon. Alt- i- ett- serumet gir huden glød, friskhet og fukt, takket være innovative ingredienser som Peptide Mois-6.

 

Påfør morgen og/eller kveld på grundig renset ansikt og hals med milde, masserende bevegelser til den er helt absorbert.

Aktive ingredienser: Betaine, Pentavitin® and Peptide Mois-6.

night eye mask.JPG

Cooling Hydration Sorbet - Night Eye Mask

En sorbetkrem med en forfriskende blå farge, bidrar til å fukte og gi næring til den sarte huden rundt øynene gjennom hele natten. Etter å ha renset huden, påfør på øyekonturområdet og masser veldig forsuktig i ca. 30 sekunder.  Ikke skyll av. Motvirker mørke ringer rundt øynene og øyelokk.

Brukes gjerne sammen med Night Cream mask i samme serie. 

 

Aktive ingredienser: Betaine, Soline®, Pentavitín® og Peptide Mois-6.

night cream.JPG

Night Cream Mask - Sleep Repair Effect

Intensiv nattbehandling som hjelper huden å gjenvinne sin optimale fuktighetstilstand og fremstår strålende og frisk om morgenen. Påføres hver kveld etter ansiktsrens, og la den virke hele natten. Absorberes lett inn i huden.

Aktive ingredienser: Betaine, Soline ®, Pentavitín®, Peptide Mois-6, Shea Butter og Vitamin E.

aquawear.JPG

Illuminating Oil

En formula rikt på plantebaserte oljer, spesielt utviklet for å balansere og gi fukt og vitalitet til blandede/ fete hudtyper og for å bekjempe matt, livløs hud.

Dropper 30 ml

 

Aktive ingredienser: Organisk solsikkeolje, molekylær destillert.

Auto-Hydrat, imiterer naturlige lipider.

Skvalen: Utvunnet fra oliven. En kraftig antioksidant, har fuktighetsgivende og beskyttende effekt, øker det cellulære oksygenet.

Wild Pansy Oligosakkarider stimulerer syntesen av AQP3 (proteiner fra cellemembranvann) og bidrar til å øke vannholdingskapasiteten og øke nivåene av hyaluronsyre i epidermis.

Andre ingredienser inkluderer:NMF, Argan: Nærende, søt mandelolje, hvetekimolje, macadamiaolje, jojobaolje, risolje, olivenolje og gulrotolje.

bottom of page