top of page

SOIND`OR med 
Golden Caprices Programme

Gull: Selvert Thermal har hentet inspirasjon i dette edle metallet for å invitere deg til å føle dets luksus og eksklusivitet, karat for karat, gjennom den mest sofistikerte og ultimate foryngelseslinjen: Soin d'Or. Takket være en kraftig og eksklusiv anti- aldringsteknologi og utsøkte aktive ingredienser som gull og diamantpulver gir serien en umiddelbar oppstrammende effekt og en regenererende virkning som gir huden en fantastisk glød allerede fra første behandling. Synlig perfeksjonert!

Untitled design (9).png

PEPTIDE LIFT med
Ultra Lifting Peptide Treatment

Selvert Thermal presenterer Peptide Lift, en serie som trosser tidens tann med en formula rik på revolusjonerende og toppmoderne peptider som vil gi en umiddelbar og varig oppstrammende effekt.

 

I cellemembranen er det flere typer cellereseptorer (låser) der bare èn bestemt type molekyl kan innføres. Det er dette som kalles "nøkkellås" -modellen og gjør det mulig å stimulere en bestemt prossess i cellen. Peptidene i Peptide Lift- serien kan bidra til å aktivere fordelaktige mekanismer i huden for å jevne ut rynker og gjenopprette dens naturlige fasthet.

Peptid_Lift_.jpg

AQUAFRESH med 
The Smart Hydration Programme

Hudens naturlige fuktighetsbalanse påvirkes av stress og miljøforandringer, noe som fører til at den gradvis blir dehydrert og at tegn på for tidlig aldring begynner å dukke opp.

Aquafresh er et intelligent kosmetisk system med banebrytende ingredienser som påvirker huden fra overflaten og ned til de dypeste lagene. Den hjelper huden til å gjenopprette barrierefunksjonene sine og møter hver enkelt kundes individuelle og spesifikke behov.

 

Aquafresh lar alle kvinner nyte uslåelig vakker hud 24 timer i døgnet og igjennom alle årstider.

Captura de pantalla 2022-08-09 115606.jpg

Ekstraordinær anti-aldringslinje som synlig fyller ut og korrigerer selv de dypeste rynker og gir fukt i dybden, takket være hyaluronsyre -med høy, middels og lav molekylvekt - og vitamin B3 (Niacinamid). 

Hyaluronsyre kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann og binder derfor fuktigheten i huden.

Niacinamid kan forhindre dannelsen av pigmentflekker, lindring av rosacea og sensitiv hud som fort blir rød. Niacinamid reduserer oppsamlingen av talg i porene og reduserer synligheten av dem.

 

Huden fremstår glatt, ung og glødende igjen. 

In all its splendour - I all sin prakt.

d23b37b24216702878a208c71e9ba8bf8474c658.png

+PURE VITAMIN-C med
Revitalizing & Antioxidant Programme

Vitamin C er en essensiell ingrediens for å motvirke celle- oksidasjon. Det stimulerer hudens forsvarsmekanisme ved å nøytralisere og begrense hvordan frie radikaler påvirker huden og stimulerer samtidig celleregenerering og fremmer kollagenproduksjon

+ Pure Vitamin C fra Selvert Thermal forsterker hudens forsvarsmekanisme ved å nøytralisere og minimere påvirkningen av frie radikaler og dermed også for tidlig aldring.

 

Huden får gjenopprettet glød og ungdommelighet, allerede fra første behandling.

Captura de pantalla 2022-08-09 122622.jpg

URBAN RESPONSE med
Absolute Defence Programme

Luftforurensning er et av dette århundrets største problem! Den påvirker også huden vår og øker drastisk dannelsen av frie radikaler som akselererer fremkomsten av tegn på for tidlig aldring, som rynker og uttrykkslinjer.

 

Selvert Thermal har utviklet Urban Response, en serie produkter som fungerer som et kraftig skjold som beskytter hudens barrierefunksjon, blant annet takket være det revolusjonerende Shield MP.

 

Programmet bremser og reparerer ødeleggelsene forårsaket av forurensende faktorer og andre eksterne påkjenninger som huden blir utsatt for. Urban Response bringer huden tilbake til sin naturlige skjønnhet. Beskytter med en fløyelsmyk tekstur.

Skjermbilde.JPG

BIOSAKKARIDER: PERFEKT FOR SENSITIV HUD

Denne serien er designet for sensitiv hud og dreier seg rundt biosakkarider. Takket være den effektive biokjemiske virkningen til biosakkarider, kan selv sensitiv hud motta behandling.

 

Produktene kan trygt benyttes av profesjonelle siden Daily Beauty Care- serien kan påføres alle hudtyper. Serien gir en strålende hud som gløder i all sin prakt!

Takket være biosakkaridene gjenvinner sensitiv og sart hud balanse og fungerer mer som normal, sunn hud.

Advanced Retinol fra Selvert Thermal tilbyr en avansert, revitaliserende anti- aldringsserie, rikt på et komplekst og revolusjonerende system av Pure Encapsulated Retinol og Milk Peptide Complex, som bekjemper effektivt de mest fremtredende aldringstegnene.

Hele serien er satt sammen med de sikreste og mest effektive ingrediensene for å forynge aldrende hud. For et yngre, fastere og glødende utseende helt fri for urenheter.

2925-1024 (1)_edited.jpg

CELL VITALE ANTI- AGE med
Anti-Ageing Cellulaire Programme og
Anti-Ageing Cellular Eye Contour Programme

EN UNGDOMSKILDE FOR HUDEN

Selvert Thermal introduserer Cell Vitale Anti- Age; en vitenskapelig basert anti-aldringsserie inneholdende plantestamceller fra Uttwiler Spätlauber, en sveitsisk eplesort som ble dyrket så langt tilbake som på 1700-tallet. Virkestoffene fra stamcellene bidrar til å bremse aldringsprosessen, stimulerer cellefornyelse og gir huden tilbake sitt ungdommelige utseende.
 

Stamceller spiller en nøkkelrolle i vedlikeholdet av ungdommelig hud på grunn av deres intense, regenererende kraft. Huden vår blir påvirket av eksponeringer for miljøgifter daglig i tillegg til naturlig aldring. Dette fører til at stamcelleaktiviteten i huden reduseres og dermed bidrar til tap av fasthet, fylde og fukt.

044d70c9648ce8feaff2f6183e4837765900db0e.png

SUN CARE- Full light protection

En serie  100 % fri for Oxybenzone og Octinoxate, komponenter som fører til alvorlige skader på korallrev over hele verden.

Ny ansikts- og kroppspleieserie med en lett tekstur som beskytter huden mot fotoaldring, samtidig som den bevarer det marine økosystemet, takket være vår Reef Friendly-formula.

 

Produktserien inneholder vår revolusjonerende Full Light Protection- teknologi samt Pro-Vitamin D®, en aktiv ingrediens som fremmer syntesen av vitamin D i huden, og bidrar til å forbedre barrierefunksjonen.
 

Takket være denne innovative teknologien er huden beskyttet mot et bredt spekter av stråling og forhindrer fotoaldring. UVB + UVA beskyttelse IR-beskyttelse (infrarød stråling) og blå lysbeskyttelse (elektromagnetiske bølger som sendes ut av skjermer)

Produktene er vannfaste og dufter som en deilig blanding av sitrus- og vaniljetoner.

Untitled design (11).png

BB og CC krem

Innovativ dagkremer med et snev av farge som gjevner ut hudtonen, samt nærer, korrigerer og beskytter huden. Dette er en ny generasjon innen multifunksjonell kosmetikk, for at ansiktet skal se perfekt og strålende ut, uten glans eller synlige ufullkommenheter. 

Brukes om morgenen på perfekt renset og tørr hud. Du vil ikke behøve foundation over.

(SPF 15).

2923-1024.png

CC- CREAM er utviklingen av BB-CREAM.

Den er en innovativ krem som gir naturlig dekning effektivt for daglig bruk.

Dens formula er rik på termisk vann, vitamin C og naturlige pigmenter, til og med hudtonen; den forener også, nærer, korrigerer, lyser, beroliger og beskytter huden.

(SPF 30).

Cell Vitale Osmetic

Selvert Thermal har lansert en ny innovasjon for profesjonelle med sitt utvalg av 8 Peel Off-masker, alle anbefalt å benytte i salongens ansikts- og kroppsbehandlinger.

Osmotic Peel Off Mask fra Cell Vitale er det eneste serien som inneholder stamceller fra Alperose. Denne sofistikerte, aktive ingrediensen beskytter hudregenereringssystemet, slik at det kan fungere mer effektivt.

Maskene er rike på planteekstrakter og inneharmer enn 95 % naturlige ingredienser.

Maskene fjernes lett av i ett stykke.

2925-1024 (2).png

LIGNE DE REGENERATION ABSOLUE

Ligne De Regeneration Absolue er utviklet for kombinert eller fet hud som er utsatt for- eller har akneproblemer og overflødig talgproduksjon. Serien virker svært lindrende for hud som har gjennomgått ulike medisinske og estetiske behandlinger som har ført til økt sensitivitet. Salisylsyre og AHA er to aktive ingredienser som bidrar til å forbedre hudens tekstur og fjerne døde hudceller. Revival Energizer Medium og avanserte aktive ingredienser som ProRenew Complex ® og Snail Protein Extrac innehar et reaktiverende kompleks som forbedrer hudens tekstur, mykgjør den, jevner ut hudtonen og reduserer forekomsten av urenheter. Den reduserer slapphet og fine linjer og etterlater huden forfrisket og ren.

fbf03b305c9b04b7e3b7ac4808ff803aa7c3f751.png

PEELING PROGRAMME AHA'S & BHA`S

Blanding av AHA-er og BHA- syrer som er utviklet for profesjonelt bruk. Ingrediensene virker effektivt mot flekker, akneutsatt og/ eller seboreisk hud.

Peeling M5% - L5%: Kombinasjon av syrer, designet for å eliminere eller dempe ervervede melaninbaserte hudflekker.

Peeling S2% - M8%: Kombinasjon av syrer indikert for tykke, fet, seboreiske og akne utsatte hudtyper.

Peeling M4% - G6%: Kombinasjon av syrer med høy transepidermal penetrasjonsevne for å bekjempe alle stadier av hudaldring og aknearr. 

2924-1024.png

L'ESPRIT DERMATOLOGIQUE

REVOLUSJONÆR KOSMETISK BEHANDLING

AV ESTETISK MEDISIN

 

Ansiktskonsentrater, formulert for estetisk medisin under den mest absolutte sikkerhet, er nå tilgjengelig for profesjonelle skjønnhetsbehandlere med mål om å behandle ulike hudproblemer. 

Serien inneholder behandlingspakker/ produkter kun til profesjonelt bruk.

2f4345ef4540445adb4603d8e5202cc72b6d4b32.png
bottom of page