top of page
044d70c9648ce8feaff2f6183e4837765900db0e.png

EN UNGDOMSKILDE FOR HUDEN

 

Selvert Thermal introduserer Cell Vitale Anti- Age; en vitenskapelig basert anti-aldringsserie med en formula inneholdende plantestamceller fra Uttwiler Spätlauber, en sveitsisk eplesort som ble dyrket så langt tilbake som på 1700-tallet. Virkestoffene fra stamcellene bidrar til å bremse aldringsprosessen, stimulerer cellefornyelse og gir huden tilbake sitt ungdommelige utseende.
 

Stamceller spiller en nøkkelrolle i vedlikeholdet av ungdommelig hud på grunn av deres intense, regenererende kraft. Huden vår blir påvirket av eksponeringer for miljøgifter daglig i tillegg til naturlig aldring. Dette fører til at stamcelleaktiviteten i huden reduseres og dermed bidrar til tap av fasthet, fylde og fukt.
 

Selvert Thermal har laget programmet Cellulaire Anti- Âge. På grunn av sin suverene kombinasjon av plantestamceller og en svært effektiv blanding av aktive ingredienser, er Cell Vitale den perfekte allierte for å hjelpe ansiktet til å gjenvinne sin tidligere skjønnhet.

Anti-Ageing Cellulaire Programme

4096-2730-max (1).jpg

Den reneste og mest ufeilbarlige vitenskapen brukes for å utvikle denne dyrebare skjønnhetsbehandlingen, for all moden eller skadet hud som trenger å gjenopprette sin naturlige prakt og glød takket være dens innehold av plantestamceller.

 

Pakken inneholder 5 behandlinger.

For mer informasjon, send e- post til

sales@nordic-aesthetics.com

Salgsprodukter

860aa7751bcbc8da5f092f3cd63cdea303d3d073.jpeg
5d2525f76a30faad8123078cdfd276dcbd7d81f1.jpeg
99e4cb5abe4d7dc52eb9d3771ff76ff634c26da9.jpeg

Reversive Anti-Aging Eye and Lips

Denne fyldige kremen inneholder plantestamceller og har en oppstrammende effekt, gir næring til huden og reduserer rynker. For øyekontur og lepper.

Gjenoppretter glød som har blitt svekket av aldring og bidrar til behandling av poser under øynene og mørke ringer.

Påføres morgen og/ eller kveld på grundig renset ansikt, i øyekonturen og leppeområdet, med milde masserende bevegelser til den er fullstendig absorbert.

Aktive ingredienser:

Stamceller fra eple (Uttwiler Spätlauber-variant), organisk silika, vitaminkompleks (vitamin A, E, C, B3, B5, B6), hestekastanje.

Reversive Anti-Aging Cream

Indikert for moden hud som viser tydelige tegn til aldring. Reversive Anti-Aging Cream hjelper til med å definere og skulpturere ansiktskonturene og gjenoppretter naturlig utstråling og fylde til huden.

Påføres morgen og/eller kveld på grundig renset hud med milde masserende bevegelser til den er fullstendig absorbert. 

Aktive ingredienser:

Stamceller fra eple (Uttwiler Spätlauber-variant), Ovaliss™, Vitamin Complex (Vitamin A, E, C, B3, B5, B6).

Reversive Anti-Aging Serum

Anti-aldring ansiktsserum med høy konsentrasjon av stamceller fra Uttwiler Spätlauber- eplet, samt en kombinasjon av innovative og aktive ingredienser. Beskytter huden effektivt, strammer opp og glatter ut rynker.


Påføres morgen og/ eller kveld på grundig renset hud. Bruk milde, masserende bevegelser til den er helt absorbert, og påfør deretter Anti Aging Reversive Cream.

Aktive ingredienser:

Termisk vann, eplestamcelle- ekstrakt, avokadoolje, vitamin kompleks (A, E)

bottom of page