top of page
Peptid_Lift_.jpg

Selvert Thermal presenterer Peptide Lift, en serie som trosser tidens tann med en formula rik på revolusjonerende og toppmoderne peptider som vil gi en umiddelbar og varig oppstrammende effekt.

 

I cellemembranen er det flere typer cellereseptorer (låser) der bare èn bestemt type molekyl kan innføres. Det er dette som kalles "nøkkellås" -modellen og gjør det mulig å stimulere en bestemt prossess i cellen. Peptidene i Peptide Lift- serien kan bidra til å aktivere fordelaktige mekanismer i huden for å jevne ut rynker og gjenopprette dens naturlige fasthet.

Ultra Lifting Peptide Treatment

61f6e57fed565df7d248165bb1ddbec90d7aba36.jpeg

Innovativ, profesjonell ansiktsbehandling med peptider som har en oppstrammende effekt på huden. Behandlingen er med på å gjenopprette hudens elastisitet og regenererer fasthet samtidig som den bekjemper aldringstegn.

 

Pakken inneholder 5 behandlinger.

For mer informasjon, send e- post til

sales@nordic-aesthetics.com

Salgsprodukter

1024-1337.jpg

Redensifying Lifting Cream

 

En fyldig krem med umiddelbar oppstrammende og løftende effekt, takket være en formula rik på innovative peptider som hjelper til med å gjenopprette spenst og som gir en forfriskende glød til huden.

 

Påføres daglig på grundig renset ansikt og hals med milde masserende bevegelser etter Supreme Ultra Redensifying Lifting Serum. 

Aktive ingredienser: Thermal water, Peptide CA-6, Peptide Lift-6, Peptide NA-8, Peptide NA-2 and Chicory root extract.

1024-1834.jpg

Supreme Ultra Redensifying Lifting Serum

 

Dråper av ren luksus i ultrakonsentrert format som vil bidra til å stramme opp, øke hudens fasthet og reduserer synlig slapphet. Påføres morgen og/ eller kveld på grundig renset ansikt og hals med milde massasjestrøk til den er helt absorbert. 

Dropper 30 ml

Aktive ingredienser: Termisk vann, Peptide CA -6, Peptide Lift -6, Peptide NA-8, Peptide NA-2 og sikorirotekstrakt.

bottom of page