top of page

RETINOL: Våkne opp til glødende, revitalisert hud!


Mange kan oppleve ulike utfordringer med huden dersom en ikke tar godt nok vare på den. Noen hudtyper er lysere for å kunne forbedre vitamin D- syntesen om vinteren, men er mer sensitiv ovenfor solens UV- stråler. Vi lever i et land med lange, lyse somre og like lange, mørke vintre. Derimot er riktig hudpleie viktig for hudens helse, uansett melaninnivå!

Aknebehandling: Retinol kan redusere tette porer og forekomsten av kviser. Det kan også redusere mengden olje/ sebum som huden produserer, noe som kan være gunstig for de med akne- utsatt eller fet hud.

Anti-aldring: Retinol fremmer kollagenproduksjonen og øker celleomsetningen. Dette bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, slik at huden ser jevnere og mer ungdommelig ut. Forbedret hudtekstur og -tone: Ved å fremme raskere celleomsetning hjelper retinol til med å fjerne døde hudceller. Denne prosessen kan resultere i en jevnere hudtone, redusert forekomst av aldersflekker og en jevnere hudtekstur. Derimot: Har du veldig tørr hud, rosacea, eksem, er gravid eller ammer bør du unngå å bruke retinol. Retinol kan gjøre huden mer følsom ovenfor UV- stråler og det er særdeles viktig at du benytter minst solfaktor 50, hele året. Hvordan bruke retinol: Å introdusere retinol i hudpleierutinen din krever tålmodighet. Det er viktig å gi huden din tid til å tilpasse seg og være konsekvent i påføringen for å oppnå de beste resultatene. Det kan ta flere uker eller måneder før du begynner å se merkbare resultater. Unngå fristelsen til å bruke den for ofte eller i for høy konsentrasjon i starten, da dette kan føre til irritasjon og gi motsatt effekt. Start sakte, med lav konsentrasjon: Begynn med et produkt som har en lavere prosentandel av retinol (f.eks. 0,25 %). Bruk den først en eller to ganger i uken. Ettersom huden din tilpasser seg over et par uker, kan du gradvis øke frekvensen. Påfør på tørr hud om kvelden: Bruk alltid retinol i kveldsrutinen din. Blodsirkulasjonen til huden øker om natten. Dette betyr at huden får mer oksygen og næringsstoffer, som hjelper til med reparasjons- og regenereringsprosessene. Rens ansiktet og vent til det tørker helt før du påfører retinol. Dette reduserer sjansen for irritasjon. Bruk alltid solkrem: Retinol gjør huden din mer følsom for UV-stråler. Påfør en bredspektret solkrem hver morgen og utover dagen, uansett om du er innendørs, uansett vær og uansett årstid. Solfaktor er ferskvare. Smør deg ca. annen hver time gjennom hele. Solkrem er den aller beste aldringsforebyggende produktet du kan eie. Pass på hudreaksjonen: Ved overdreven rødhet, flassing eller irritasjon, bør du redusere påføringsfrekvensen eller bruke et produkt med lavere konsentrasjon av retinol. Unngå å kombinere retinol med andre potente, aktive ingredienser (som AHA, BHA eller vitamin C) for å forhindre ytterligere irritasjon. Derimot kan du trygt kombinere retinol med hyaluronsyre. Hyaluronsyren tilfører fukt og kan redusere irritasjon.
Retinol ceramide Capsules Ultrakonsentrert serum i kapsler som, takket være sin unike kombinasjon av ingredienser, bidrar til å redusere rynker og fine linjer over natten. Inneholder innkapslet retinol, Revinage, jojobaolje, olivenolje og ceramider. Påføres ren, tørr hud på kvelden før Global Anti-Ageing Retinol Emulsion.

Global Anti-Ageing Retinol Serum Kombinasjon av kraftige retinolbaserte aktive stoffer som virker direkte på dype rynker, urenheter og slapphet. Det gir silkemyk og glødende hud med et jevnere og forynget utseende. Påfør daglig morgen eller/og kveld etter ansiktsrens, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansikt, hals og dekolletage før Global Anti-Ageing Retinol Emulsion.

Global Anti-Ageing Retinol Emulsion Fuktighetsgivende krem med Retinol, Revinage ® og MPC. Takket være den nye teknologien og de aktive ingrediensene reduserer den, i tillegg til å gi fukt, dype rynker og gir den et fastere og jevnere utseende. Aktive ingredienser: Innkapslet retinol 0,5 %, Revinage 1 %, MPC 0,25 % og SFP 15.

Gjør som over 12000 spa- og skjønnhetsinstitutter verden over og bli forhandler av unike og innovative Selvert Thermal! Kontakt oss i dag for mer informasjon! Gå til skjema.


4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page