top of page
2f4345ef4540445adb4603d8e5202cc72b6d4b32.png

REVOLUSJONÆR KOSMETISK BEHANDLING INNEN MEDISINESTETIKK

 

Ampuller, formulert for estetisk medisin under den mest absolutte sikkerhet, er nå tilgjengelig for profesjonelle skjønnhetsbehandlere med mål om å behandle ulike hudtilstander. 

Behandlingspakker

8a46362fff93f0f85a28a4e5b3984c7bfc3886a2.png

Anti- Ageing & Firming Booster

Kraftig cocktail som takket være sine mer enn 50 aktive ingredienser som blant annet hyaluronsyre, DMAE og Vitamin C oppnår en bred regenererende og oppstrammende funksjon i ansiktets hud.

1111.jpg

Botox Like

Takket være NA-8 Peptide genereres en oppstrammende effekt i mer fotoaldret hud og hud som har mistet fasthet og elastisitet. Rynker og uttrykkslinjer i ansiktet jevnes ut, og gir fastere hud med et yngre utseende.

465.PNG

Hyaluronic Acid

Naturlig polysakkarid som utfører viktige funksjoner i hudens struktur, og gir den en optimal hydrering, volum og elastisitet.

36423.PNG

Organic Silicon

Aktiverer dannelsen av kollagen, elastin og proteoglykaner, noe som gjør den til en perfekt alliert i anti- aldringsbehandlinger.

bbglow.PNG
7545622.jpg
35281Skjermbilde.PNG

Tranexamic Acid

Den ekstreme effektiviteten til tranexamsyre gjør at hud med hyperpigmenteringer kan bli jevnere og plettfri igjen.

Vitamin C

Askorbinsyre er en kraftig antioksidant som hjelper huden å bekjempe dannelsen av skadelige frie radikaler. Den forhindrer også hyperproduksjon av melanin og korrigerer effektene av for tidlig fotoaldring, og gir mye glød til huden i ansiktet.

BB GLOW

Profesjonell foryngende BB Glow-behandling. Tørker ut ufullkommenheter og reduserer poser under øynene, samtidig som den lyser opp hudtonen i ansiktet, halsen og gir en dyptgående fuktighet. Kommer i fargene lys, middels og mørk.

SALGSPRODUKTER

FirmingFlash.JPG

Firming flash: Rik på hyaluronsyre og vitamin C gir den en umiddelbar oppstrammende effekt, gjør ufullkommenheter mindre synlige, samt reduserer tegn på tretthet. Huden din vil virke fastere og forynget hele dagen.

Skjermbilde.JPG
oxygen.JPG

Regeneration: Rik på en rekke konsentrerte næringsstoffer regenererer den huden din samtidig som den fremmer fasthet og elastisitet.

Oxygenating & Pollution Protector: Inneholder kraftige komponenter som fungerer som et beskyttende skjold mot frie radikaler. Den forsyner huden rikelig med oksygenering og gir en klar og fløyelsmyk hud.

Day&Night.JPG
moist.JPG
whitening.JPG

DNA repairer: dens eksklusive formula rik på Resveratrol og Repair Complex® oppfordrer til cellefornyelse og demper tegn på aldring av huden samtidig som den reparerer skader forårsaket av tidens tann.

Moisturising: Kraftig formula som gir dyp fukt, samtidig som den motvirker dehydrering  i 72 timer. Den styrker funksjonene til hudbarrieren og gir deg en frisk, myk og glødende hud

White Perfection: Hjelper med å lysne eksisterende hyperpigmenteringer, samt gjevner ut hudtonen. 

Antiageconcentrate.JPG

Anti- ageing: Takket være sin revolusjonerende formula rik på C-60 og siste generasjons peptider, er disse ampullene spesielt indikert for modne eller fotoaldret hud. Den demper fremtredelsen av rynker og gir en intensiv glød.

White serum.JPG

White Perfection Clarity, The Serum: Kombinasjon av kraftige aktive stoffer som α-Arbutin og Resveratrol som virker direkte på hyperpigmenteringer, samtidig som den gir glød og glattere hud. Huden får en jevnere farge igjen. Påfør daglig, morgen og/eller kveld etter ansiktsrens, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansikt og på halsen.

White Perfection Clarity - The Cream: 

Takket være sin korrigerende teknologi er denne kremen effektiv til å bekjempe hyperpigmenteringer, aldersflekker og ufullkommenheter i huden. Den gjenoppretter en jevnere hudtone. Påfør hver morgen etter ansiktsrens, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansikt, og på halsen.

SPF 30. 

Antiage cream.JPG
Eye bags, dark cirkle.JPG
The Gel.JPG

Anti-Ageing - The Serum: Eksepsjonell formula med innovative, aktive ingredienser som C-60 eller Epidermal Growth Factors som hjelper til med å reparere skadene som er forårsaket av tiden og å eliminere rynker og fine linjer. Påfør daglig, morgen eller/kveld etter ansiktsrens, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansiktet og på halsen.

Anti-Ageing - The Cream 

Den eksklusive formulaen hjelper moden hud med å gjenopprette fastheten og elastisiteten, og gjør rynker og fine linjer mindre synlige. Påføres hver morgen etter ansiktsrens, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansiktet og på halsen.

SPF 30.

Eye Bags and Dark Circles Balm: Dens revolusjonerende teknologi, rik på JuvenEye® bidrar til å synlig redusere poser og mørke ringer. Umiddelbar effekt. Påfør daglig morgen og/eller kveld i området rundt øynene, etter fjerning av sminke, med en mild sirkulær massasje til produktet er fullstendig absorbert.

Acne Prone Skin - The Gel: 

Dens komplette innhold regulerer overskuddet av talg, huden blir ren og frisk. Mattende.

SPF 15. Påfør daglig, morgen og/eller kveld etter Acne Prone Skin The Cleansing Solution, med en skånsom massasje til den er fullstendig absorbert i ansikt og hals.

SPF 15.

The Cleansing.JPG

Acne Prone Skin The Cleansing Solution: Fjerner effektivt urenheter, smusspartikler og sminke uten å endre hudens naturlige balanse. Bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen i huden. Påfør morgen og/eller kveld på fuktig hud. Massèr og la sitte i 3 minutter. Skyll forsiktig. Unngå kontakt med øynene.

bottom of page