top of page

Sun Care

En serie  100 % fri for Oxybenzone og Octinoxate, komponenter som fører til alvorlige skader på korallrev over hele verden.
Ny ansikts- og kroppspleieserie med en lett tekstur som beskytter huden mot fotoaldring, samtidig som den bevarer det marine økosystemet, takket være vår Reef Friendly-formula.
 
Produktserien inneholder vår revolusjonerende Full Light Protection- teknologi samt Pro-Vitamin D®, en aktiv ingrediens som fremmer syntesen av vitamin D i huden, og bidrar til å forbedre barrierefunksjonen.
Salgsprodukter

Sun Care Age Prevent Gel-Cream. SPF 50: Ansiktskrem med en lett tekstur som gir omfattende beskyttelse til huden. Den demper fremtredende urenheter, for tidlig aldring av huden og synlige rynker. Påfør sjenerøst på huden en halv time før soleksponering. Påfør på nytt annenhver time.

httpspaulabaena.com (Instagram Story) (Instagram Post (Square)).png

Sun Care Age Prevent, SPF 50:

Med et snev av farge, vil denne gel-kremen tilpasse seg enhver hudtone og gi allround beskyttelse mot fotoaldring takket være Full Light Beskyttelsessystem. Påfør sjenerøst på huden en halv time før soleksponering. Påfør på nytt annenhver time.

Gel Cream, SPF 90:

Gir svært høy allround beskyttelse for solsensitiv, og uren hud, takket være Full Light Protection system som forhindrer for tidlig fotoaldring. Påfør sjenerøst på huden en halv time før soleksponering. Påfør på nytt annenhver time.

Vannfast, Reef Friendly solkremserie som beskytter huden mot fotoaldring mens den bevarer det marine økosystemet, takket være vår Reef Friendly- formula. Hele sortimentet er basert på vår revolusjonerende Full Light Protection teknologi samt Pro-Vitamin D®, en aktiv ingrediens som fremmer syntese av vitamin D i huden og hjelper til for å forbedre barrierefunksjonen. Produktene dufter som en deilig blanding av sitrus og vanilje.

bottom of page